De collectie van My best jeans: Een unieke vrouwenjeans met corrigerend vermogen De collectie van My best jeans: Een unieke vrouwenjeans met corrigerend vermogen

Belgisch jeansmerk met broeken van maat 34 tot 56

My best jeans is een bijzonder populair jeansmerk. En dat dankzij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en de unieke corrigerende pasvormen. My best jeans doet wonderen voor het vrouwenlichaam! De broeken hebben een push-upeffect en combineren een bijzondere pasvorm met veel draagcomfort.

My best jeans is er in verschillende modellen en kleuren. Elke broek lift de billen en zorgt voor een flatterende pasvorm rond de buik. De jeans zijn gemaakt van zachte, comfortabele stretchstoffen die het lichaam op een heel aangename manier omsluiten. Nooit een vervelend knellend gevoel dus! Dankzij My best jeans kunt u voor iedere vrouw een flatterende jeans vinden. Van een heel basic broek tot een model in fantasiestoffen of zomerse shorts en bermuda’s.

Interesse om My best jeans te verkopen in uw winkel? Neem dan gerust contact op met Agentuur Evida voor een vrijblijvende kennismaking met dit merk.