Evida Homepage
Evida Homepage
Evida Homepage
Evida Homepage
Evida Homepage

Collecties voor vrouwen tot minstens maat 48
Iedere vrouw moet zich elegant kunnen kleden, welke maat ze ook heeft. Vanuit die invalshoek stapte zaakvoerder Anouk in 2000 in de modebusiness. Dankzij haar grote inlevingsvermogen en ervaring weet ze wat vrouwen belangrijk vinden in hun kleding, welk figuur ze ook hebben.

Uiteenlopende modecollecties van maat 34 tot 60
Iedere vrouw wil er goed uitzien, of ze nu maatje 36 of 50 heeft. Als leverancier van dameskleding biedt Evida winkeleigenaars uiteenlopende modecollecties aan die ook rekening houden met een maatje meer.

Deze modemerken behoren tot het aanbod van Agentuur Evida:

Wilt u de modecollecties graag eens komen bekijken? Dan verwelkomt Anouk u met plezier in haar sfeervolle showroom in Paal-Beringen.
Agentuur Evida staat garant voor een grote productkennis en veel inlevingsvermogen in haar doelgroep. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak, dan verwelkomt Anouk en haar team u met plezier.

Merken met uiteenlopende stijlen
Agentuur Evida specialiseert zich al achttien jaar in kledingmerken die rekening houden met elke lichaamsvorm. Onze selectiecriteria om een merk te kiezen? Minstens tot maatje 48, kwaliteit, en respect voor alle vrouwen. We bieden merken aan in heel uiteenlopende stijlen.

Real fashion for real people

onze collecties