De collectie van Baboos

Nederlands modemerk voor sandalen en slippers met verwisselbare bandjes

Schoenen zijn voor veel vrouwen een persoonlijk statement. Met unieke designs willen ze zich onderscheiden, of het nu om pumps, laarzen, sandaaltjes of slippers gaat. Het Nederlandse Baboos speelt daarop in en komt met bijzondere ontwerpen voor slippers en sandalen waarmee veelzijdige vrouwen de kans krijgen om telkens opnieuw een stempel te drukken op hun outfit.

Het gepatenteerde Change it! van Baboos is tegelijk ingenieus en eenvoudig, zoals een sterk concept moet zijn. Baboos brengt sandalen op de markt met verwisselbare bandjes. Met de collectie zolen, bandjes en de Baboos-stijliconen beschikken klanten over een onbeperkt aantal combinatiemogelijkheden.

De Baboos-collectie breidt elk jaar uit met nieuwe, trendsettende opties. De klant combineert naar hartenlust, creëert nieuwe looks én bespaart, want met Change it! is ‘een keer wat anders’ geen kwestie van geld, maar van smaak en duurzaamheid. Strandwandeling of party, in een handomdraai transformeren de bandjes een schoen van casual in glamoureus.

Wilt u de slippers van Baboos verkopen in uw winkel? Neem dan zeker contact op met Evida voor een vrijblijvende kennismaking met het merk.