De collectie van Yest en Yesta:
All you need to look fabulous

Nederlandse damesmode van maat 36 tot 60

Dit fashionlabel staat voor betaalbare kleding voor de modebewuste vrouw. Yest en Yesta by X-two combineren tijdloze mode met trendy items. Een topcombinatie! Voor vrouwen met maat 36 tot 48 is er Yest. Een groot gedeelte van de collectie wordt nu ook gemaakt voor vrouwen met een maatje meer: Yesta gaat tot maat 60.

Yest staat al langer bekend als een merk dat de modetrends snel omzet in kwaliteitsvolle kleding voor vrouwen die comfortabel en tegelijk heel vrouwelijk gekleed willen gaan. De mooie stofkwaliteit en draagbare snits maakten het merk groot.

Naast Yest stond tot voor kort X-two, het merk voor de wat gezettere dames. Maar omdat dit merk dat onderscheid wat minder in de verf wilde zetten, vormde het in 2016 X-two om naar Yesta. Resultaat? Dezelfde leuke mode, maar met aangepaste snits. Yesta heeft, net zoals Yest, een sportieve maar toch vrouwelijke uitstraling en een uitstekende pasvorm.

Een absolute must? De shapebroeken van Yest en Yesta! Echte succesnummers, dankzij hun ingenieuze liftingeffect voor het achterwerk.

Wilt u deze populaire merken verkopen in uw winkel? Neem contact op met Evida voor een vrijblijvende kennismaking met de merken Yest en Yesta.