De collectie van Yesta:
All you need to look fabulous

Nederlandse damesmode van maat 44 tot 60

Dit fashionlabel staat voor betaalbare kleding voor de modebewuste vrouw. Yesta combineert tijdloze mode met trendy items. Een topcombinatie! Voor vrouwen met maat 36 tot 48 is er Yest. Deze collectie wordt nu ook gemaakt voor vrouwen met een maatje meer: Yesta gaat tot maat 60.

Yesta staat al langer bekend als een merk dat de modetrends snel omzet in kwaliteitsvolle kleding voor vrouwen die comfortabel en tegelijk heel vrouwelijk gekleed willen gaan. De mooie stofkwaliteit en draagbare snits maakten het merk groot.

Naast Yest staat Yesta, het merk voor de wat malsere dames. Dezelfde leuke mode, maar met aangepaste snits. Yesta heeft, net zoals Yest, een sportieve maar toch vrouwelijke uitstraling en een uitstekende pasvorm.

Een absolute must? De Denim en shapebroeken van Yesta! Echte succesnummers, de laatste dankzij hun ingenieuze liftingeffect voor het achterwerk.

Wist u trouwens dat Evida ook Yest & Ivy Beau van Buurfashion verdeeld?

Wilt u dit populaire merk verkopen in uw winkel? Neem contact op met Evida voor een vrijblijvende kennismaking met het merk Yesta.