Ons motto: real fashion for real people

Iedere vrouw moet zich elegant kunnen kleden, welke maat ze ook heeft. Vanuit die invalshoek stapte zaakvoerder Anouk in 2000 in de modebusiness. Dankzij haar grote inlevingsvermogen en ervaring weet ze wat vrouwen belangrijk vinden in hun kleding, welk figuur ze ook hebben.

Anoukzaakvoerster

Anouk begon in 2000 met één kledingmerk, maar haar agentuur groeide al snel. Vandaag heeft ze een grote, sfeervolle showroom in Paal-Beringen (Limburg) waar ze winkeleigenaars elk seizoen met veel enthousiasme de nieuwe collecties toont. Vrije uurtjes zijn er voor Anouk weinig, maar als die er zijn, gaan ze naar haar echtgenoot David, haar kinderen Emma en Victor, en naar inspirerende reizen.

Agentuur Evida specialiseert zich sinds 2000 in kledingmerken die rekening houden met elke lichaamsvorm. Onze selectiecriteria om een merk te kiezen? Minstens tot maatje 48, kwaliteit, respect voor alle vrouwen en een optimaal rendement in de winkel. We bieden merken aan in heel uiteenlopende stijlen en prijsklasse. Vele van onze merken bieden ook een directe voorraad op hun B2B webshop.